Panică la bordul uni avion: un motor a explodat după impactul cu o pasăre- Video

Unul dintre motoarele unui avion al Aeroméxico a explodat în timpul decolării după impactul cu o pasăre . Momentul a fost înregistrat de unul dintre pasagerii de la bord și videoclipul a fost distribuit pe rețelele de socializare. Accidentul s-a produs pe zborul AM549 la bordul unui Boeing 787-8 , care acoperea ruta Cancun Mexico City. Știrea a fost confirmată de compania aeriană printr-o declarație publicată pe site-ul lor instituțional.

Citește și Antarctica: s-au descoperit mici fosile umanoide vechi de 600 de milioane de ani

„Potrivit protocoalelor de siguranță ale Aeroméxico, căpitanul zborului AM549 […] a întrerupt decolarea de pe Aeroportul Internațional Cancun pentru o defecțiune a motorului cauzată de o pasăre”, se arată în text. Compania aeriană a regretat inconvenientul și a subliniat că pasagerii au fost transferați într-un alt avion pentru a ajunge la destinație.

Sursa foto: captură Twitter

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.