Panică într-un spital din Italia: strigă ”Allah Akbar” și rănește doi agenți

Momente de panică în urgența spitalului Ruggi din Salerno , unde un migrant așteptând să fie vizitat de medici a început să strige ”Allah Akbar”   de mai multe ori și, la vederea bărbaților în uniformă, a smuls o oglindă de pe un peretele cu care  i-a atacat . În încercarea de a calma bărbatul și de a-i apăra pe ceilalți pacienți, cei doi agenți au fost răniți pe față și mâini, reușind într-un sfârșit să-l imobilizeze, scrie TgCom24.

Citește și Atac în oraşul Metz din Franţa: Agresorul a strigat “Allah Akbar”

După intrevenția poliției, bărbatului i-a fost dispusă spitalizarea obligată în Psihiatrie, iar celor doi agenți răniți li s-au acordat îngrijirile medicale.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.