Panică într-un centru comercial! Un bărbat îmbrățișează clienții: „Sunt pozitiv la Covid, acum ești și tu”

Pozitiv la covid , se plimbă în centrul comercial și îmbrățișează clienții prezenți. Un bărbat a fost descoperit de poliție la Springfield, în Statele Unite, ca un posibil ” infectat” de coronavirus și din acest motiv, autoritățile au pornit pe urmele sale solicitând ajutor populației.

O reuniune de familie s-a sfârșit în sânge: un tată și-a ucis fiul și iubita acestuia de 19 ani

Bărbatul, imortalizat de imaginile camerelor de securitate ale mall-ului, ar fi îmbrățișat mai mulți trecători pe 15 august , spunându-le fiecăruia: „Te îmbrățișez, sunt pozitiv la Covid. Acum și tu ești infectat ”. Printre persoanele pe care se presupune că printre cei îmbrățișați ar exista și subiecți cu imunitatea scăzută, cu boli anterioare, printre care și un bărbat care s-a vindecat de curând de cancer.

Autoritățile încearcă acum să-i afle identitatea pentru a descoperi dacă este sau nu pozitiv la covid-19.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.