Panică în Nicaragua: cutremur cu magnitudine 5.1

Un cutremur cu magnitudinea de 5.1 a avut loc azi noapte  în Oceanul Pacific în largul Nicaraguei, determinând clădirile să se miște în apropierea capitalei Managua . Potrivit Studiului geologic al Statelor Unite (USGS)  cutremurul cu magnitudinea 5,1 a lovit s-a produs la  49 de kilometri sud-vest de Masachapa, Nicaragua. Nu s-au înregistrat victime sau pagube materiale.

SUA: protestele anti-blocaj au favorizat răspândirea Coronavirusului în țară

Tot azi noapte a avut loc un alt eveniment seismic în America: de data aceasta în Columbia. Un cutremur cu magnitudinea de 5,0 a fost resimțit la 29 km nord-vest de Nuqui. Din fericire nu s-au înregistrat răniți sau pagube materiale, doar teamă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.