Panică în Moscova: poliția este pe urmele unui bărbat care pune acid sulfuric pe mânerele ușilor din oraș

Poliția muscovită urmărește un bărbat, care stropește mânerele porților de condominiu și interfonurile cu acid sulfuric. Mai mulți oameni au raportat arsuri pe mâini. Camerele de supraveghere au înregistrat imagini cu suspectul.

Un tată de 19 ani și-a omorât în bătaie fiica de 8 luni: condamnat la 100 de ani de închisoare

Un bărbat a fost prins de cemerele de supraveghere ale orașului în timp ce se apropie de o ușă și apoi toarnă un lichid pe mânere și interfoane. Poliția a distribuit imaginile și cere ajutorul tuturor pentru a-l identifica și aresta .Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.