Panică în Germania! O mașină a spulberat un grup de persoane într-o stație de tramvai: 12 răniți

O femeie în vârstă de 80 de ani intrat cu mașina într-un grup de persoane care se aflau la o stație de tramvai. Accidentul a avut loc în orașul Essen din Renania de Nord-Westfalia din Germania . Potrivit informațiilor preliminare, cel puțin 12 persoane au fost rănite, trei dintre care sunt în stare foarte gravă, a anunțat un purtător de cuvânt al poliției locale, citat de Dpa.

Dinamica accidentului care a avut loc în după-amiaza zilei de sâmbătă 29 februarie, nu este încă clară. Conform primelor informații difuzate de mass-media locală, șoferița nu a frânat intrând în plin în stația de tramvai.

Citește și Un cățel abandonat își așteaptă stăpânul de 3 luni într-o temperatură de -30 °

Șoferița și un pasager în vârstă care se afla la bord se află printre răniți. Unsprezece persoane au fost spitalizate. Un purtător de cuvânt al poliției a explicat că accidentul s-a petrecut la ora 15.15, în timp ce mai multe persoane urcau și coborau un tramvai și care s-au oprit pe o platformă din mijlocul drumului. Pe lângă răniți, există martori care se află în stare de șoc.

Anchete sunt în curs de desfășurare pentru a clarifica dinamica accidentului

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.