Panică în Germania ! O mașină a intrat într-un grup de pietoni: răniți

O mașină a lovit un grup de oameni la München, Germania, provocând cel puțin trei răniți. Ocupanții vehiculului au ieșit și au bătut violent grupul, apoi au fugit din nou cu mașina: a raportat poliția din München prin Twitter.

Conform rapoartelor Bild, atacatorii erau șase și aparțineau clubului de motociclete Hells Angels. După cum a raportat ziarul bavarez Merkur, acesta ar fi un atac vizat. Nu există rapoarte despre victime. Poliția încă caută mașina care a fugit e la fața locului , dar autoritățile au asigurat populația că nu există un pericol iminent.

Un taximetrist italian a făcut o cursă de 1300 km pentru a duce la spital o fetiță bolnavă de cancer

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.