Panică în Germania: necunoscuți pun otravă în sticlele cu băuturi de pe rafturile supermarketurilor

Alarmă în supermarketurile din Monaco , Germania, după ce s-au descoperit băuturi otrăvite pe rafturile unor magazine din oraș. Episoadele au avut loc între lunile martie și aprilie, când  autoritățile locale au fost informate că mai multe persoane s-au simțit rău după ce au consumat băuturi fără alcool cumpărate în unele magazine din vestul orașului. Analizele ulterioare au arătat că, în băuturile respective, cineva  a injectat o substanță toxică care, dacă ar fi ingerată în cantitate mai mare, este letală. În acest moment, există patru cazuri confirmate din fericire  fără consecințe grave.

O femeie de 34 de ani, o femeie de 42 de ani și un bărbat de 48 de ani, toți din Monaco, au  ajuns în spital acuzând diverse simptome cum ar fi amețeli, greață și probleme circulatorii. Cei trei acum sunt bine, dar recent a fost găsită o altă băutură otrăvită pe unul dintre rafturi într-un supermarket. Purtătorul de cuvânt al poliției, Werner Kraus a declarat că băuturile au fost otrăvite un solvent.

Captură importantă a Interpolului din Santo Domingo: 8 fugari italieni, 7 bărbați și o femeie au fost prinși și expatriați

În prezent, se știe doar că sunt implicate cel puțin două supermarketuri, în timp ce băuturile par să fi fost alese la întâmplare . Toți cei implicați au lămurit că au observat imediat că ceva nu este în regulă, deoarece băuturile aveau un miros ciudat și un gust amar. Excluzând contaminarea involuntară în timpul producției, poliția a lansat o alertă către consumatori, solicitând să fie atenți la orice alterare a sticlelor și a mirosului. Sunt în curs de investigații pentru identificarea vinovatului sau vinovații, în momentul în care ipoteza crimei este tentativa de omor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, și VK

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.