Panică de Halloween: o mamă dorește să infecteze copii cu varicelă prin dulciuri

Panică de Halloween: o mamă dorește să infecteze copii cu varicelă prin dulciuri

Va răspândi varicela prin acadelele de Halloween . Acest lucru a spus o mamă care este împotriva vaccinării copiilor scriind un post pe Facebook. Femeia, care s-a descris ca fiind o asistentă, a spus că va răspândi acadele infectate de la un copilul bolnav cu varicelă la copiii care ar merg să bată la ușa ei în noaptea de Halloween.

Femeia spune în mesaj că este cea mai bună metodă de a vaccina copiii sau de a-i îmbolnăvia stfel încât să le dezvolte în mod natural imunitatea. Mai multe asociații au raportat această postare autorităților care au fost pe urmele femeii și au verificat că era de fapt o farsă. Presupusa asistentă Brisbane nu putea fi decât un troll web, dar printre părinți a apărut panica.

Tragedie de Halloween: o fetiță îmbrăcată în albinuță împușcată în ceafă

Mulți părinți au spus că sunt îngrijorați de ceea ce s-ar putea întâmpla în timpul nopții și au promis că vor acorda și mai mare atenție dulciurilor care le vor fi oferite copiilor lor.Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.