Panica Covid-ului s-a întors în China: aproape două milioane de persoane sunt blocate la Beijing

În China panica virusului a reapărut după ce s-au descoperit 15 cazuri (dintre care șase în ultimele ore), într-un un întreg district din Beijing , locuit de 1,7 milioane de oameni, impunând un nou blocaj.

Beijingul a impus un blocaj în districtul Daxing , la sud de capitală, unde se află noul aeroport. „Cazurile depistate în Daxing au dat semnalul că situația epidemică este dură și complexă – a declarat Xu Hejian, purtătorul de cuvânt al municipalității, într-o conferință de presă -. Nu ne putem relaxa asupra prevenirii cazurilor importate și asupra revenirii interne ». De asemenea, Beijingul a extins perioada de restricții la 28 de zile pentru oricine sosește din străinătate, inclusiv 14 zile în carantină centralizată.

Citește și Șapte asistenți medicali din Germania au fost concediați deoarece au refuzat vaccinul

Autoritățile sanitare chineze au comunicat, de asemenea, că, printre noile cazuri constatate în Daxing, există unele legate de noua variantă engleză a virusului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.