Pandemia: Palestina a extins starea de urgență pentru Covid-19 cu o lună

Este a patra oară când Abbas extinde starea de urgență. Alte 208 de cazuri au fost anunțate astăzi , pentru un total de 4.458 de infecții de la începutul urgenței. Pe lângă numeroasele probleme ale palestinienilor, pandemia este o nenorocire în nenorocire.

Președintele ANP, Mahmoud Abbas, a extins starea de urgență în teritoriile palestiniene cu o lună în încercarea de a încetini infecțiile cu Covid-19.

Potrivit agenției de știri Wafa care a citat un decret prezidențial prin care a solicitat autorităților „să ia în continuare toate măsurile necesare pentru a evita pericolele cauzate de coronavirus și pentru a proteja sănătatea publică”.

Iadul din Siberia: temperaturile record au incendiat pădurile mai mult ca niciodată

Este a patra oară când Abbas a extins starea de urgență. Alte 208 de cazuri au fost anunțate astăzi în teritorii, pentru un total de 4.458 de infecții de la începutul urgenței.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.