Pandemia de coronavirus a pus Spania în genunchi: un patinoar folosit drept morgă

Pandemia de coronavirus a pus Spania în genunchi. Regiunea Madrid este cea mai afectată, iar contagiile avansează foarte rapid, atât de mult încât au forțat autoritățile capitalei să ia o decizie drastică: să folosească structura unui patinoar ca  morgă temporară.

Citește și Coronavirus Spania: cadavrele mai multor bătrâni au fost descoperite abandonate în mai multe aziluri

După Italia este Spania este țara europeană care plătește cel mai mare preț cu viețile oamenilor. Conform ultimelor date, s-au înregistrat aproape 40 de mii de infecții și peste 2.200 de decese. Ministerul Sănătății a declarat că 2.636 de pacienți sunt în terapie intensivă la nivel național, alți 3.794 s-au vindecat. Regiunea Madrid este cea mai afectată cu 1.535 de decese și 12.352 infectați, iar pandemia avansează foarte repede, atât de mult încât a obligat autoritățile capitalei să ia o decizie drastică: să folosească  un centru comercial cu patinoar în cartierul Hortaleza, ca morgă temporară. “Având în vedere creșterea progresivă a numărului de decese și incapacitatea morgilor de a garanta înmormântările într-o perioadă cât mai scurtă.

Citește și VIDEO / Coronavirus Spania: peste 2.000 de decese iar spitalele au ajuns la limită. Vicepremierul în spital

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.