Până și ISIS se teme de coronavirus: ”Încredințați-vă lui Allah”

Până și Isis se teme de coronavirus și într – un articol publicat în săptămânalul său, Al Naba, dă directivele religioase , pentru a se proteja de infecție . Articolul vorbește într-un mod general despre o epidemie, iar indicațiile statului islamic nu diferă prea mult de cele ale OMS: stați departe de persoanele bolnave și evitați călătoriile în zonele afectate de Covid-19, acoperiți-vă gura când tușiți și spălați-vă des pe mâini.

Citește și „Pacienții pozitivi la coronavirus pot transmite virusul timp de 5 săptămâni”

„Încredințați-vă lui Allah” – Dar printre directivele publicate de ISIS se mai adaugă și „încredințați-vă lui Allah și căutați protecție în el”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.