Până la vară, Spania ar putea închide granițele

Spania are în vedere posibilitatea  închiderea frontierelor până la vară . Guvernul spaniol ia măsuri pe termen lung pentru a evita noile infecții în țară și pentru a reduce răspândirea coronavirusului ,din cauza situației actuale.

Până la vară, guvernul spaniol ar putea decide să închidă granițele țării, ca formă preventivă de oprire a coronavirusului. Deci nu vor există vacanțe în Spania anul acesta. Interdicția se va aplica atât la intrarea în țară cât și la ieșire cu scopul de a promova turismul. Prevederile pentru închiderea frontierelor pentru vară sunt cu siguranță drastice , având în vedere și faptul că Spania este una dintre cele mai populare destinații turistice din Europa.

Coronavirus, au încălcat restricțiile în India: 10 turiști obligați să scrie de 500 de ori „îmi pare rău”

Dar, având în vedere situația actuală și cazurile de infecții reapărute în China , aceasta este o măsură mai mult decât necesară. În ultimele 24 de ore, au avut loc 619 noi decese, ceea ce a ridicat î numărul total la 16.972 de victime. Conform datelor de la Universitatea Johns Hopkins, în Spania numărul cazurilor pozitive de la începutul epidemiei este de 166.019, în timp ce persoanele considerate vindecate sunt de 62.000.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.