Până la acestă oră, 21 de medici italieni au murit de coronavirus

Până la acestă oră, 21 de medici italieni au murit de coronavirus

Încă o victimă printre medicii italieni. Este vorba despre Manfredo Squeri, medic în pensie, a  anunțat Federația Națională de Ordine a Medicilor (Fnomceo).

Citește și Prea mulți morți în orașul italian Piacenza: 100 de sicrie sunt îngrămădite la crematoriu

Medicul a lucrat ca responsabil la departamentul de medicină al unui azil „Piccole Figlie” din Parma, afiliat Serviciului Național de Sănătate.  Pentru Fnomceo, acesta ar fi cel de-al 21-lea medic activ care a murit din cauza virusului covid-19.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.