Pământul s-a cutremurat din nou: cutremur în Chile de 5.1

Potrivit USSG, un cutremur a avut loc chiar înainte de ora 7.30 dimineața, agitând violent coastele chiliene. Magnitudinea ar fi fost cuprinsă între 4.8 și 5.1, de asemenea. În momentul de față, nu există daune raportate pentru lucruri sau oameni .

Febra dengue transmisă prin raport sexual: s-a confirmat primul caz în Europa

Potrivit experților, epicentrul a fost localizat lângă Vallenar , la o adâncime de aproximativ 105,33 km. În ciuda șocului, prin urmare, a fost foarte profund, intensitatea puternică a însemnat că a fost percepută în mod clar de populație, care a intrat complet în panică. În acest moment, autoritățile locale nu au raportat nicio victimă, răni sau daune materiale.Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.