Pamantul s-a cutremurat din nou! Cutremur cu magnitudinea de 5.4 in Mexic: teroare printre locuitori

Pamantul s-a cutremurat din nou! Cutremur cu magnitudinea de 5.4 in Mexic: teroare printre locuitori

Un cutremur cu magnitudinea de 5,4 grade, cu epicentrul său în sudul țării, a scuturat zgârie-norii orașului Mexico City. În prezent nu există victime sau daune.

 

USSG, observatorul american de cutremure, afirmă că epicentrul cutremurului a fost localizat între statele Oaxaca și Guerrero, la mai mult de 400 de kilometri de capitala, la o adâncime de 18 kilometri. Orașul Mexico este construit pe un bazin vechi al lacurilor și, din acest motiv, cutremurele adesea chiar îndepărtate sunt resimțite în capitală.

 

Te-ar putea interesa și Cutremurul din Filipine. Apa din piscine se revarsa de pe acoperisul unui zgarie-nori /Video

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.