Palma de Mallorca, accident îngrozitor între un avion și un elicopter: cel puțin 5 morți

Cel puțin 5 morți într-o accident în timpul zborului între un avion și un elicopter în Palma de Mallorca, în Spania.

Autoritățile spaniole au raportat că cinci persoane au fost ucise în coliziunea dintre un elicopter și un un elicopter pe insula Mallorca. Printre morți s-ar afla o minoră. Guvernul regional al insulelor baleare spaniole, care include Mallorca, a replicat că incidentul a avut loc la 13:00.

Napoli, evadare senzațională din închisoarea din Poggioreale ! În 100 de ani nimeni nu a mai reușit să scape

Autoritățile au subliniat că serviciile de urgență se află în zona accidentului. Agenția de presă spaniolă Europa Press a raportat, citând oficialitățile locale, că avionul s-a prăbușit într-un câmp agricol.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.