Pakistan: Zohra, o menajeră în vârstă de 8 ani, a fost ucisă în bătaie pentru că eliberat doi papagali

Zohra, o fetiță de opt ani, care lucra ca servitoare în Pakistan , a fost bătută de angajatorii ei , un cuplu înstărit din Rawalpindi, Pakistan. În urmă cu 4 luni, fata a părăsit orașul natal Kot Addu, din provincia Punjab, unde locuia cu familia ei foarte săra că pentru a merge la munca în casa familiei bogate. A fost angajată pentru a avea grijă de copilul lor de un an. Ei i-au promis că o vor duce la școală dar  în schimb, a fost ucisă cu bestialitate.

Zohra a eliberat doi papagali din cușcă: acesta ar fi fost motivul pentru care a fost ucisă în bătaie.

Potrivit presei locale  a fost un accident, fata ar fi dat de mâncare păsărilor iar aceștia au zburat din cușcă. Reacția angajatorilor a fost nemiloasă: au bătut-o și au torturat-o până a murit. Conform primului raport al poliției,  călăii au abandonat-o într-un spital iar medicii au făcut totul pentru a o salva, însă fetița a murit în aceeași zi din cauza rănilor în zona toracică, a feței și ale picioarelor.

Coronavirus, alertă în SUA: tot mai multe persoane fac gargară cu clor

Nu este exclus să fi fost și victima unui abuz sexual. Poliția a trimis mostre pentru a fi analizate pentru a confirma sau nu violența. Poliția i-a arestat pe soții călăi care au mărturisit torturile la care au supus-o pe micuță.  Pârâții sunt acum în arest preventiv. Din cuvintele  acuzatului soții criminali au lovit fără milă ignorând lacrimile, țipetele și rugăciunile fetei.

Pe Twitter s-a răspândit hashtag-ul #JusticeForZohraShah , cerând să se facă dreptate.

https://twitter.com/_taleya/status/1268234444780994560

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.