Pakistan, un tren plin de pasageri a luat foc: 46 de morți și 42 de răniți

Pakistan, un tren plin de pasageri a luat foc: 46 de morți și 42 de răniți

Cel puțin 46 de oameni au murit, iar alți 42 au fost răniți într-un incendiu violent izbucnit într-un tren plin de pasageri pakistanez. S-a întâmplat în apropierea orașului Liaquatpur, în provincia estică Punjab. Incendiul a fost cauzat de explozia unui aragaz pe care unii pasageri o foloseau în mod necorespunzător pentru a pregăti micul dejun la bord.

UPDATE: Bilanțul morților a crescut la 67 , dar numărul ar putea să crească…

Masacrul femeilor inrobite si ucise din Amazon, despre care nimeni nu vorbeste

Primul ministru Imran Khan și-a exprimat condoleanțele.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.