Pakistan, un comando a atacat un autobuz: morti 14 pasageri

Pakistan, un comando a atacat un autobuz: morti 14 pasageri

 

Un grup de oamenii înarmați au atacat un autobuz în Pakistan, ucigând 14 pasageri. Forțele de securitate declară că atacul a avut loc pe o autostradă din sud-vestul țării. Nu este încă clar cine este responsabil pentru asalt.  Aproximativ 30 de persoane călătoreau în un autobuz, îndreptându-se către portul Gawadar.

 

Atacatorii au ucis pasagerii după ce au verificat toate documentele de identificare.

Te-ar putea interesa și Un autobuz plin de turisti s-a prabusit peste o casa: 9 morti si mai multi raniti

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.