Pakistan, sentința pedepsei cu moartea a fostului președinte Musharraf a fost anulată

Autoritățile pakistaniene au anulat pedeapsa cu moartea pentru trădare împotriva fostului președinte Pervez Musharraf.  Decizia a venit în urma hotărârii Înaltei Curți de la Lahore, care a considerat instituțională instanța specială care l-a condamnat la moarte pe Musharraf pe 17 decembrie.

Citește și Pakistan, fostul președinte Musharraf a fost condamnat la moarte

Fostul președinte, ajuns la putere în urma unei lovituri de stat în 1999, a fugit din țară acum câțiva ani și acum locuiește în Dubai, unde nu există extrădarea cu Pakistanul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.