Pakistan riscă să moară de foame: milioane de lăcuste au invadat țara și pun în pericol culturile | VIDEO

Imaginile din Pakistan sunt impresionante, țara asiatică fiind literalmente invadată de hoarde de lăcuste. Imaginile nu sunt doar impresionate, ci și alarmante, deoarece pun în pericol din agriculturile zonă. După cum a declarat un fermier publicației Thirdirdole.net: „Încet și treptat, aceste lăcuste devorează totul pe pământul cultivat. Acum se mută pe alte câmpuri din satele din apropiere “.

Naștere record: o mămică a născut un bebeluș de 7 kg

În acest caz, de vină sunt și schimbările climatice : „Iranul și Pakistanul sunt deosebit de predispuse, deoarece creșterea lăcustelor are loc în aceste zone se datorează iernii umede din acest an.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.