Pakistan, profesor condamnat la moarte pentru blasfemie

Un profesor din Pakistan a fost condamnat la moarte pentru blasfemie. Primul avocat care a fost de acord să-l apere fusese ucis

Un profesor de la Bahauddin Zakariya University, Pakistan, a fost condamnat la moarte pentru blasfemie, relatează BBC . Junaid Hafeez în vârstă de 33 de ani, a fost arestat în martie 2013 și acuzat că a folosit cuvinte jignitoare împotriva profetului Muhammad pe rețelele de socializare.

Citește și Terorism, alarmă în piața de Crăciun din Berlin

În timp ce se aștepta sentința  procurorii și-au distribuit dulciuri între ei care au cântat „Allahu mai mare” și „moartea blasfemerilor”, potrivit Amnesty International, verdictul a fost „o greșeală de justiție” și a descris-o drept „extrem de dezamăgitoare și surprinzătoare”.

După ani petrecuți în închisoare în izolament, sentința a fost emisă: condamnat la moarte.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.