Pakistan: politicienii folosesc din greseala filtrul de pisici intr-un live pe Facebook

Pakistan: politicienii folosesc din greseala filtrul de pisici intr-un live pe Facebook

Într-o conferință de presă a partidului Tehreek-e-Insaf, Shaukat Yousafzai, Ministrul Informațiilor al provinciei Peshawar, a apărut în prim-plan cu urechi și nas de pisic. Spectatorii au început să comenteze  greșeala pe rețelele sociale.

 

O conferință de presă organizată de partidul pakistanez Tehreek-e-Insaf, live pe Facebook, a fost transmisă din greșeală cu filtrul de pisici. Protagonistul incidentului a fost Shaukat Yousafzai, ministrul provinciei Peshawar, în nord-vestul țării, care a apărut în prim-plan cu urechi de pisică și nas. Publicul conferinței de presă, după ce a realizat supravegherea epocală, a comentat ironic evenimentul. Totuși, politicianul pakistanez, fără să știe de situație, a continuat să vorbească despre proiectul său politic.

 

Videoclipul a fost șters cu o clarificare pe Twitter

 

Videoclipul a fost șters rapid cu o clarificare pe Twitter: “Au fost întreprinse toate acțiunile necesare pentru a evita astfel de incidente în viitor”. Politicul Yousafzai a luat acestă situație și în glumă, potrivit rapoatelor CNN: „Nu am fost singurul cu filtru, doi oficiali care erau lângă mine au fost și ei filmați cu nas și  urechi de pisică“.

 

Te-ar putea interesa și Se angajeaza la o scoala elementara, dar uita sa spuna ca a fost condamnata pentru crima

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.