Pakistan, o fetiță de doi ani răpită în timp ce se juca în afara casei, violată și ucisă

O fetiță de doi ani și jumătate a fost găsită moartă în nord-vestul Pakistanului la o zi după ce a fost răpită, violată și ucisă. S-a întâmplat într-o zonă rurală din districtul Charsadda, în provincia nord-vestică Khyber Pakhtunkhwa, o zonă în care, potrivit poliției, 184 de copii au fost agresați sexual de la începutul acestui an și patru dintre ei au fost uciși.

Citește și Oroare: un copil de un an trăia închis într-o cușcă printre carcase de animale, familia: ” Este cel mai sigur loc”

Fetița, pe nume Zainab, se juca afară când a fost răpită de câțiva necunoscuți. Tatăl său a raportat dispariția marți, iar miercuri trupul său a fost recuperat de pe câmpuri,, undeva departe de casa lui.

Potrivit raportului poliției, ea a fost abuzată sexual, torturată și mutilată. Cruzimea a provocat șoc și indignare în toată țara, iar hashtagul #justiceForZainab a devenit rapid viral pe Twitter . De la începutul acestui an, poliția a arestat 135 de persoane acuzate de viol sau omor de copii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.