Pakistan în genunchi: bilanțul victimelor după cutremur a crescut la cel puțin 23 de morți și peste 400 de răniți

Pakistan în genunchi: bilanțul victimelor după cutremur a crescut la cel puțin 23 de morți și peste 400 de răniți

Numărul persoanelor decedate în urma cutremurului care a lovit nord-estul Pakistanului s-a înrăutățit. Potrivit rapoartelor oficialilor guvernamentali, sunt cel puțin 23 de morți și peste 400 de răniți. Seismul, cu epicentrul în Punjab, la granița cu Kașmir, a fost resimțit în diferite părți ale țării.

Cutremur violent de 5.8 în Pakistan: 4 morți și 50 de răniți

Prim-ministrul Imran Khan, care se află la New York pentru Adunarea Generală a ONU, și-a exprimat condoleanțele familiilor victimelor.

Pakistan 1

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.