Pakistan, fostul președinte Musharraf a fost condamnat la moarte

O instanță pakistaneză l-a condamnat la moarte pe fostul președinte Pervez Musharraf  pentru acuzația de înaltă trădare. Musharraf locuiește în Dubai și și-a anunțat întoarcerea la Islamabad, legându-l de posibilitatea de a fi candidat la alegerile legislative de la sfârșitul lunii iulie.

Citește și Nu doar război, Yemen se confruntă acum cu o altă problemă sanitară: febra dengue

Fostul președinte a preluat puterea cu o lovitură de stat în 1999 și a devenit șef de stat „de facto” între 2001 și 2008.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.