Pakistan: bomba intr-o piata in aer liber: cel puțin 7 morti si 20 raniti

Pakistan: bomba intr-o piata in aer liber: cel puțin 7 morti si 20 raniti

Cel puțin 7 persoane au fost ucise și 20 au fost rănite în Quetta, Pakistan, unde  o bombă a explodat într-o piață în aer liber.

 

Șeful poliției locale, Abdur Razzaq Cheema, a explicat că bomba a fost detonată lângă o zonă rezidențială unde trăiesc musulmanii minoritari din Shia. Momentan, nicio grupare politică  nu a revendicat atacul.

Te-ar putea interesa și New York: parintii care sunt impotriva vaccinarilor organizeaza ”petrecerile rujeolei”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.