Pakistan, atac cu bombă împotriva militarilor: 6 morți și 4 răniți

Șase militari au fost uciși și patru răniți în urma unei explozii al unei bombe împotriva vehiculului  în provincia Baluchistan, în sud-vestul Pakistanului. Accidentul a avut loc în timpul unei patrule de rutină situată la aproximativ 80 km sud-est de capitala provinciei Quetta. 

„Medicul Sars” avertizează: „Fără imunitate este posibil nou val de Covid”

Atacul nu a fost revendicat, dar se crede că separatiștii  cer  mai multă autonomie provocând de ani de zile mai multe atacuri  în această regiune.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.