Pakistan, atac asupra unei școli coranice: cel puțin 7 copii morți

Pakistan, atac asupra unei școli coranice. Cel puțin 7 copii au fost uciși și alte 70 de persoane au fost rănite după ce o bombă a explodat într-o școală coranică din Peshawar, capitala provinciei din nord-vestul Pakistanului, a anunțat poliția.

Citește și Atac asupra Institutului Koch care monitorizează Covid în Germania: urmele naziștilor-negaționiști

Explozia a avut loc în timp ce elevii învățau Coranul. Cineva a adus o sacoșă cu explozibil în seminarul religios“, a spus un oficial.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.