Pakistan 11 morti din cauza ploilor musonice din Karachi

În Pakistan, cel puțin 11 persoane au fost fulgerate în Karachi, capitala economică a Pakistanului, din cauza ploilor torențiale care au lovit orașul. Nouă dintre victime au fost lovite de șocurile electrice cauzate de firele descoperite în zonele inundate și alte două persoane au fost trăznite.

 

Citește și O bomba a lovit in plin un autobuz in Afganistan: zeci de morti

Alte 60 de persoane  au murit în alte provincii de la începutul lunii iulie din cauza ploilor musonice.

De Claudiu Bot 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.