Păduri întregi mistuite de flăcări: întreg orașul Sydney înecat în fum

Sydney s-a trezit scufundat  într-o pătură groasă de fum: vânturile puternice de azi noapte au adus curenți în interiorul regiunii din jurul celui mai populat oraș al Australiei, unde incendiile par a nu se mai sfârși

Cei cinci milioane de locuitori au fost avertizați despre pericolul atât al nivelurilor de poluare care sunt cu mult dincolo de pragurile permise, cât și despre posibila extindere a incendiilor, având în vedere temperaturile peste 37 de grade Celsius în partea de vest a metropolei. Potrivit BBC, în unele părți ale orașului, nivelurile de poluare au depășit pragul admis  de opt ori.

Mamă jignită de o educatore de la grădinița fiului ei: ” Pune-l la dietă și plecați cât mai departe”

“Fumul va rămâne în aer câteva zile”, a avertizat Departamentul de pompieri din New South Wales. Locuitorii din Sydney sunt sfătuiți să rămână în interior și să evite activitatea fizică în aer liber.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.