Pacientul zero, Beijing: “Armata americană a adus virusul la Wuhan?”

Apar unele îndoieli din partea ministrului de externe din Beijing cu privire la posibilitatea că pacientul zero ar putea fi un soldat american. De fapt, purtătorul de cuvânt Zhao Lijian a publicat câteva videoclipuri pe Twitter despre audierea în Camera Reprezentanților, în prezența directorului Centrelor pentru prevenirea și controlul bolilor (CoC), Robert Redfield. China cere transparență și claritate din partea SUA.

Căutarea pacientului zero rămâne un mister, atât în Europa, cât și la Beijing: în China, potrivit autorităților, coronavirusul ar putea să fi provenit de la un soldat american. “Redfield a recunoscut că unii americani care aparent au murit de gripă au fost testați pozitiv pentru noul coronavirus – a tweetat purtătorul de cuvânt al ministrului de externe, Zhao Lijian – Când a început totul cu pacientul zero în SUA? Câte persoane au fost infectate? Care sunt spitalele? “.

Citește și Coronavirus, Bill Gates și profeția de acum cinci ani: „Un virus necunoscut ne va ucide”

Prin urmare, China le cere americanilor transparență: „Încercați să fiți transparenti! Faceți public datele! SUA ne datorează o explicație “. Un al doilea purtător de cuvânt, Geng Shuang, a mai spus că „ lumea trebuie să fie unită în luptă în loc să facă schimb de acuzații ”.

În Europa, însă, cea mai acreditată teză descrie că pacientul zero ar fi provenit din Germania încă de la sfârșitul lunii ianuarie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.