Pacienți uciși de aparatele respiratorii și NU de Covid. Cuvintele șocante ale unei asistente din New York / VIDEO

O mărturie dramatică în care se arată groaza trăită într-un spital din New York . Acestea sunt exact cuvintele folosit de o asistentă americană în prima linie în lupta împotriva Covid-19:  „Este un film de groază, dar nu din cauza bolii, ci din cauza modului în care sunt tratați pacienții ”.

Tratamentele în cauză sunt respiratorii artificiali care ar provoca un adevărat masacru în spitalele americane. Femeia și-a încredințat plângerea unei alte prietene , Sara NP, de teama că pacienții unității de sănătate unde se află pot avea consecințe negative. Aparatele respiratorii artificiale ucid oameni.

Alertă de coronavirus în China, un nou caz în Wuhan : un bărbat se află în condiții grave la spital

Sara declară persoanele cu Covid sunt internate imediat în terapie intensivă și acolo atașate la aparatele respiratorii artificiale. Dar acele aparate care ar trebui să mențină în viață pacienții s-ar dovedi letale pentru sănătatea lor. Motivul a fost explicat anterior de un alt medic din New York, dr. Cameron Kyle-Sidell , de serviciu la Maimonides Medical Center din New York. Dr. Kyle-Sydell a explicat modul în care respiratorii artificiali produceau pagube grave plămânilor pacienților din cauza presiunii excesive pe care o pun asupra sistemului respirator.

80% dintre pacienții la care se folosesc aceste mașini mor. Acest lucru se explică prin faptul că Covid-19 nu este o pneumonie, ci o boală indusă viral.

„Oamenii sunt bolnavi, dar nu ar trebui să fie așa. Îi omoară, nu îi ajută. Pacienții sunt lăsați să putrezească și să moară. Ei omoară oameni și nimănui nu-i pasă ”. Acestea sunt dezvăluirile șocante ale Sarei care nu ezită să pronunțe cuvântul „crimă” pentru a descrie ce se întâmplă în spitalele din New York. Asistenta ajunge la aceleași concluzii ca Dr. Kyle-Sydell atunci când descrie efectele devastatoare pe care aparatele respiratorii le-ar avea asupra pacienților.

Pacienții vindecați de Coronavirus pot prezenta complicații după ani de zile

“Aparatele respiratorii au o presiune destul de ridicată care provoacă barotraumele și care duc la deteriorarea plămânilor.” Prin urmare, starea traumatismelor pulmonare este consecința directă a presiunii excesive a respiratorilor. În consecință, pacienții nu mor din cauza infecției cu Covid. Ei mor pentru că aparatele care ar trebui să-i  mențină în viață de fapt îi omoară .  Dar dacă acest scenariu pare deja înfiorător până acum, ceea ce a adăugat Sara mai târziu face imaginea de ansamblu și mai tulburătoare. Odată ce pacienții încetează să respire, practic nu există nici o procedură de resuscitare asupra lor și nici defibrilatorul nu este utilizat.

Un masacru dorit? VIDE AICI 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.