Pacientă cu cancer creează și donează hăinuțe croșetate pentru bebelușii prematuri din spital

Pacientă cu cancer creează și donează hăinuțe croșetate pentru bebelușii prematuri în spital

Ca să-i treacă timpul mai repede și pentru a da un sens între zilele  ei lungi petrecute în spital și chimioterapia la care este supusă, Marlene Scheurich, o pacientă cu cancer, a găsit un hobby dulce care a emoționat tot personalul sanitar: ea croșetează hăinuțe pe care le donează copiilor născuți prematuri în terapiile intensive neonatale.

Redenumită de toată lumea Dona Marlene, a fost internată luni întregi la Spitalul Sant’Antonio din Blumenau, Brazilia și, după cum spun asistentele, croșetatul a fost întotdeauna lucrul care a fascinat-o cel mai mult, atât de mult încât, încă de la început a participat activ la proiecte spitalicești, cum ar fi croșetarea de caracatițe pentru copii prematuri (proiect OCTO) deja înainte de a se îmbolnăvi.

Abuzată de antrenori: o sportivă de 22 de ani s-a sinucis

Acum că este obligată să petreacă multe ore în pat din cauza tratamentul chimioterapic, continuând să croșeteze: de la pulovere până la șepci, de la șosete până la mănuși și rochii realizându-le cu dragoste și cu răbdare așteptând sfârșitul tratamentului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.