Pachetul cu substanța toxică pentru Trump: o femeie în cătușe

Există un arest în cazul pachetului cu substanța toxică trimis lui Donald Trump. CNN relatează că o femeie care încerca să intre în Statele Unite din Canada a fost arestată la New York. Este suspectată că a trimis punga care conține ricina, potențial letală pentru oameni, președintelui american care își propune realegerea în votul din noiembrie. Potrivit radiodifuzorului, femeia se afla în posesia unei arme în momentul arestării sale.

Avertisment de moarte la adresa lui Trump

Cazul datează de la începutul săptămânii trecute. Potrivit unor surse bine informate citate de CNN, pachetul a părăsit Quebec și s-au efectuat două teste pentru a se stabili natura substanței prezente în plic. Toate e-mailurile către Casa Albă sunt sortate și verificate într-o unitate din afara amplasamentului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.