OZN, Pentagonul autorizează difuzarea unor videoclipuri top secret VIDEO

Pentagonul a autorizat oficial divulgarea videoclipurilor cu privire la OZN-uri filtrate deja în public. Departamentul Apărării a acordat dezvăluirea a trei videoclipuri , dintre care unul a fost înregistrat în noiembrie 2004, iar celelalte două în ianuarie 2015. Videoclipurile au fost lansate în 2007 și 2017, a precizat departamentul. Oficialii au stabilit că divulgarea oficială a videoclipurilor nu ar „dezvălui nimic despre sistem” sau nu ar afecta investigațiile asupra obiectelor zburătoare neidentificate.

A lăsat o fetiță Yazida să moară de sete. Un exponent ISIS acuzat de genocid

Departamentul a explicat că decizia a fost dictată de necesitatea de a clarifica îndoielile în opinia publică cu privire la veridicitatea filmelor aflate în circulație, care privesc „fenomene aeriene care rămân caracterizate drept neidentificate”, raportează The Hill.

VIDEO Fără poluare, valurile plajei Acapulco strălucesc din nou pentru prima dată în 60 de ani

În videoclipuri, potrivit CNN, se pot vedea ceea ce par a fi obiecte zburătoare neidentificate care se mișcă rapid  înregistrate de camerele cu infraroșu. În două dintre acestea, vocile piloților din SUA sunt auzite reacționând cu uimire la viteza cu care se mișcă aceste obiectele. Un zvon speculează că acestea ar putea fi drone nou dezvoltate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.