„OZN” pe cerul din Florida: experții suspectează că este un test a rachetei Trident [FOTO ȘI VIDEO]

De zile întregi pe rețelele de socializare, s-au făcut speculații și ipoteze cu privire la imaginile care vin din Florida: este OZN-uri sau altceva?

Un obiect ciudat a luminat cerul Floridei și pe rețelele de socializare s-a presupus imediat orice, dar mai ales faptul că 2021 este anul în care extratereștrii vor intra în contact cu Pământul. Din păcate, însă, cea mai plauzibilă teorie este că originea obiectului zburător neidentificat este terestră.

Au fost raportate mai multe apariții în întregul stat, de pe coastă până în sudul județului Palm Beach și au fost imortalizate imagini spectaculoase care arată obiectul misterios în acțiune.

Citește și Max Loughan, cel mai inteligent copil din lume explică Cine și ce este Dumnezeu

Cercetătorul și omul de știință olandez Marco Langbroek a aruncat apă pe foc, negând teoriile conform cărora obiectul provenea de la un meteorit, sau era o cometă, sau era o navă spațială extraterestră care făcea un flyby strâns. Langbroek a explicat că „OZN-ul” era probabil un test de rachetă balistică lansată de la un submarin Trident II

SLBM Trident II are o autonomie operațională de peste 12.000 km și face parte din arsenalul nuclear din SUA și Marea Britanie. Dacă este un test de rachetă Trident, nu este clar dacă a fost lansat de la un submarin militar britanic sau american.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, OdnoklassnikiTumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.