Oxford avertizează: „Virusul a suferit prea multe transformări, vaccinul ar putea să nu fie de ajuns”

Se vorbește mult despre vaccinul care ne-ar putea elibera de Covid-19, dar un profesor din Oxford, Richard Moxon, a avertizat că serul ar putea să nu fie suficient, deoarece virusul s-ar fi transformat de prea multe ori. Prin urmare, aceste metamorfoze continue ar putea face vaccinul ineficient. Moxon a precizat că o mutație poate „schimba brusc comportamentul virusului” și acest lucru ar face-o mai periculoasă și, în consecință, complet inutilă administrarea vaccinului . Cu toate acestea, profesorul și medicul pediatru a arătat clar că teama cu privire la impactul mutațiilor asupra vaccinului nu are niciun temei.

Potrivit teoriilor profesorului Richard Moxon de la Universitatea din Oxford, riscul ca vaccinul Covid-19 să fie ineficient este o posibilitate. De fapt, coronavirusul s-a schimbat de prea multe ori de când a existat primul raport. Dacă acesta este cazul, este dificil de prezis cum va evolua situația în viitorul apropiat. Pe scurt, Covid-19 merită studii și informații suplimentare. Practic, vaccinul ne îndeamnă sistemul imunitar să se apere împotriva coronavirusului posibil prezent în organism.

Citește și O asistentă a leșinat în fața telecamerelor la numai 10 minute după ce a făcut vaccinul -Video

Vaccinul din interiorul organismului uman creează anticorpi, adică proteine ​​capabile să eradice boala, prin atașarea la proteinele vârf. Problema apare dacă proteinele „bune” nu le recunosc pe cele ale bolii. În acest sens, Richard Moxon, în timpul discursului său la programul de televiziune “Is It Safe?” pe Channel 4 a explicat:

„Va trebui să monitorizăm foarte atent comportamentul virusului, evoluția acestuia” și apoi din nou: „Nu vom ști niciodată când o modificare a codului genetic al virusului ar putea schimba brusc comportamentul virusului într-un mod care provoacă o boală mai gravă sau, ca posibilitate, o problemă cu vaccinul ”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.