Ouale ochiuri sunt crude: isi ucide sotia cu 38 de lovituri de cutit

Ouale ochiuri sunt crude: isi ucide sotia cu 38 de lovituri de cutit

Un episod de teribilă  violență s-a petrecut  în pragul Crăciunului din 2018, acum s-a dat sentința cu închisoare pe viață a criminalului care și-a ucis soția în vârstă de 19 ani cu 38 de lovituri de cuțit.

Incidentul s-a întâmplat în Kent, un județ al Regatului Unit, scrie Mirror.  Mohammad Qoraishi, în vârstă de 27 de ani, s-a mutat din Afganistan cu tânăra sa soție de 19 ani. Cei doi erau verișori și s-au căsătorit în urma unui aranjament dintre cele două familii.

 

Potrivit Mirror, omul ar fi acționat cu o furie oarbă.  Qoraishi, de fapt, a declarat de mai mult timp era nemulțumit de cum gătea soția lui.

 

Punctul culminant a fost atins atunci când femeia a făcut câteva ouă ochiuri. Având în vedere stilul său de gătit necorespunzător pentru soț,  omul s-a aruncat asupra ei, lovind-o cu tigaia de mai multe ori și ucigând-o cu 38 de lovituri de cuțit.

 

Alarmați de țipetele care proveneau din apartament,  vecinii au sunat la poliție. Când agenții au pătrns în casa celor doi au găsit corpul fără viață al tinerei acoperit de sânge. Criminalul a fugit mediat după crimă, dar în scurt timp a fost prins. În urma unui lung interogatoriu, el și-a mărturisit fapta.

 

Pe 7 iunie, judecătorul l-a condamnat pe Mohammad Qoraishi la închisoare pe viață.

De Claudiu Bot

Te-ar putea interesa și Tragic accident rutier in Italia: un mort, sapte raniti. Patru sunt copii mici

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.