„Otravă în înghețată pentru a-l ucide pe micul prinț George”: atac asupra fiului lui William și Kate

Un plan de a-l ucide pe fiul lui William și Kate, prințul George, a fost descoperit la timp. Potrivit rapoartelor de la Sky News , un bărbat a fost arestat pentru infracțiuni de terorism, mărturisind planul în timpul unui interogatoriu.

Sahayb Abu, în vârstă de 27 de ani, este acum judecat pentru că a planificat un atac terorist în primele luni ale pandemiei și pentru că a achiziționat o sabie de 46 cm și o pasă. Curtea, conform rapoartelor din portalul de știri, a depus mărturia unui ofițer de poliție sub acoperire care a raportat un dialog între persoanele care discutau telefonic cu Abu pentru a organiza un atac.

Citește și Prințul Harry și Meghan Markle așteaptă cel de-al doilea copil

„A vrut să vizeze familia regală”, a spus el. Care era planul lui? Mergând la Sainsbury, ar fi pus otravă în înghețata pe care familia regală (William și Kate ) pe care o va cumpăra și că – cel mai probabil – fiul lor o va mânca ”. Sahayb Abu a fost arestat la 9 iulie 2020.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, OdnoklassnikiTumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.