Ororile unui tata: un roman din Italia si-a legat copilul cu lanturile de pat lasandu-l fara apa si mancare

Ororile unui tata: un roman din Italia si-a legat copilul cu lanturile de pat lasandu-l fara apa si mancare

Un român de 38 de ani rezident în Ladispoli, Roma, și-a legat copilul cu lanțuri de pat lăsându-l fără apă și mâncare timp de două zile.

În urma unei discuții mai aprinse între tată și fiu, bărbatul a decis să-i dea o ”mică” lecție fiului. L-a legat cu lanțurile de piciorul patului fără posibilitatea de a avea acces la apă și la mâncare. După două zile de chinuri, minorul a reușit să scape și a cerut ajutorul vecinei de casă care a alertat imediat autoritățile.

 

Potrivit presei italiene, Românul de 38 de ani a fost arestat cu acuzația de răpire a minorului și abuzuri în familie.

Te-ar putea interesa și Un copil kamikaze s-a aruncat în aer: 7morți si 26 raniti, un copil de sase printre victime

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.