Oroarea femeilor din Afganistan: îngenunchiate și biciuite / Video

Din provincia Noristan, în Afganistan, apare un videoclip în care un grup de femei acoperite de burqa, sunt obligate să se îngenunchieze pentru a fi biciuite într-o piață publică în fața a zecilor de ”spectatori”

Violența împotriva femeilor din Afganistan este o dramă fără sfârșit. Și de data aceasta este un videoclip (vezi aici videoclipul) provenind din provincia Noristan care demonstrează încă o dată ororile zilnice din țara din Asia Centrală.

Citește și Un bărbat a leșinat în timp ce era biciuit pentru încălcarea legii Șariei

Femeile sunt duse în centrul unui drum murdar și plin de praf.  Nu se revoltă, nu scot nicun sunet, nu schițează niciun zâmbet. Se îngenunchiază și suferă în tăcere. Motivul?  Au ascultat muzică. Acest ”păcat” este suficient pentru a declanșa tortura. O viață de zi cu zi oribilă demonstrată de “normalitatea” cu care se petrec aceste lucruri când  normal  nu ar trebui să fie nimic în această oroare.

Dar  aceasta este Afganistan, o țară în care, în ciuda războiului purtat de Statele Unite și țările occidentale, legea șariei continuă să fie lege pentru majoritatea cetățenilor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.