Oroare: un cuplu a abuzat de un băiat de 12 ani după care l-au castrat cu un cuțit

O poveste plină de oroare. Un cuplu a abuzat de un băiat de 12 ani după care l-au castrat cu un cuțit. Îngrozitoarea faptă s-a petrecut recent în Alabama, în Statele Unite. Detaliile poveștii înfiorătoare au fost furnizate de biroul șerifului din Cullman County din statul Alabama, care a anunțat vineri 29 mai că au arestat-o ​​pe Amy Nicole Lovell  în vârstă de 29 de ani, și partenerul ei Justin Anthony Jeffries, 26 de ani. Conform rapoartelor poliției din presa locală , cei doi au fost arestați pentru că au abuzat sexual și torturat un băiat de 12 ani. Conform celor declarate , cei doi au violat băiatul cu un obiect, după care i-au tăiat organele genitale cu un cuțit.

Polițiștii își cer scuze pentru moartea lui George Floyd, dar Trump atacă mass-media: „Hrănesc ura și anarhia”

Nu au fost furnizate alte detalii și nu este încă clar dacă cei doi cunoșteau victima.  Cei doi psihopați sunt acuzați acum de abuzuri agravate, tortură sexuală și agresiune de gradul doi. Tot potrivit șerifului , Justin Anthony Jeffries era deja cercetat pentru abuzuri sexuale comise împotriva altei minore. De asemenea, anchetatorii au precizat că acesta din urmă a fugit în Oregon la scurt timp după comiterea crimei. Dar evadarea sa, precum și cea a partenerului său, s-au încheiat rapid datorită anchetatorilor, care i-au arestat pe cei doi înainte de a-și putea pierde urmele.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.