Oroare: un copil de un an trăia închis într-o cușcă printre carcase de animale, familia: ” Este cel mai sigur loc”

Un copil de un an și jumătate trăia într-o cușcă ca un animal de circ. Pare o poveste inventată, dar totul este adevărat. Episodul s-a petrecut în Tennessee , în Statele Unite în iunie , dar agențiile de știri au făcut public oroare doar în ultimele ore. Descoperirea macabră a fost făcută de polițiștii care au intervenit în urma unui proces verbal care denunța violențe împotriva animalelor deținută de o familie care locuia într-o rulotă. Scena care a apărut în fața polițiștilor a fost cu adevărat îngrozitoare !  Un copil de un an și jumătate era  închis într-o mică cușcă lângă munți de carcase. Micuțul trăia printre excremente, gândaci și animale în stare de descompunere și în condiții sanitare precare.

Citește și Copilă de 10 ani încuiată în baie și violată pe rând de trei frați. Doi sunt în închisoare, unul a scăpat

La întrebările polițiștilor, părinții au răspuns că acesta este cel mai sigur loc pentru copil. După formalități, agenții i-au arestat pe TJ Brown, în vârstă de 46 de ani, Heather Scarbrough, în vârstă de 42 de ani, și pe Charles Brown, în vârstă de 82 de ani (bunicul copilului), sub acuzația de abuz  agravat asupra minorului , cruzime împotriva  animalelor, deținerea de arme de foc în comiterea unei infracțiuni și deținere de droguri. Da, pentru că în camera în care era ținut băiețelul au fost găsite și 17 arme și 127 de plante de marijuana .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.