Oroare !Un bărbat a forțat o femeie să privească cum îi viola copiii

Un monstru a forțat o femeie să privească cum îi viola copiii.  Bărbatul de 34 de ani  Joseph McCain a intrat în casa unei familiii, a legat-o pe mama copiilor și i-a abuzat copiii, scrie Mirror.

Adolescenta a descris aspectul „diavolului în persoană ” pe chipul bărbatului acuzat că a abuzat sexual de ea și a violat-o pe fratele ei mai mic. Joseph McCann, în vârstă de 34 de ani, ar fi intrat într-o casă din Greater Manchester, pe 5 mai, unde este acuzat că ar fi abuzat de o fată de 17 ani și un băiat de 11 ani.

Fata adolescentă a povestit în  instanță cum se teme să devină „sclava sexuală” a lui McCann deoarece o amenințase că o va duce cu el în Europa. Fata a reușit să sară  de la o fereastră de la primul etaj și a plecat în casa unei rude.

Citește și : Una dintre cele mai căutate infractoare românce din Europa, Anca Maria Murg, a fost prinsă în Italia

 

El ar fi declarat ulterior că se drogase și consumase alcool înainte să-i violeze pe cei doi : „Dacă miști,o să-ți ucid copiii”, ar fi spus el în timp ce îi viola.

„Când nu făceam ce îmi spunea, mă amenința cu un cuțit. Nu stătea fără cuțit nici măcar în duș. Nu aveam ce să fac. Voia să mă facă sclava lui. Mi-a zis că merg în Europa cu el în următoarea zi. Știi acel moment când te uiți în ochii cuiva și poți vedea că sunt diavoli, așa era el”, a povestit fata de 17 ani.

 

Bărbatul neagă toate celel  37 de acuzații în care sunt incluse alte 11 abuzuri împotriva altor femei și copii. Anchetele împotriva lui continua.

Sursa: Mirror

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.