Oroare și incest: un tată și-a violat fiicele minore ani de zile, una a avut 6 copii și a abuzat și de una dintre ei

Oroare și incest: un tată și-a violat fiicele minore ani de zile, una a avut 6 copii și a abuzat și de una dintre ei. O poveste care pare a fi desprinsă dintr-un film de groază, dar s-a întâmplat cu adevărat în Marea Britanie

Un monstru de tată și-a violat cele două fiice minore de ani de zile , lăsând însărcinată una dintre ele de șase ori. Monstrul cu chip de om a abuzat și de una din fiicele acesteia. Bărbatul a ajuns la proces pentru violență sexuală agravată și incest în Țara Galilor, o poveste pe care practic a șocat Marea Britanie, conform raportului BBC.

S-a descoperit o fabrică de copii în Nigeria: femei răpite, violate iar copiii lor vânduți

Fiica, care, potrivit judecătorului, ar fi suferit o adevărată spălare a creierului, ar fi fost violată de 23 de ori, dar el neagă totul. Procesul este în curs de desfășurare în tribunalul din Swansea: “A făcut tot ce avrut fiicelor sale prin controlul sistematic al victimelor lor, voința lor nu mai exista”, a spus judecătorul John Hipkin.

Și asta nu este totul: potrivit acuzării, alți bărbați  i-au violat fiicele cu permisiunea lui. În câteva săptămâni, cel mult trei, ar trebui să se ajungă la o sentință, potrivit presei britanice.  Potrivit judecătorului Hipkin, fetele „păreau să accepte aceste violențe, dar numai pentru că erau obișnuiți cu o lume falsă pe care tatăl o crease în mod artistic în jurul lor, doar pentru a le putea viola” .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.