Oroare la Viena: o mamă și-a ucis cele trei fiice și a avertizat poliția

O femeie a fost arestată la Viena după ce a sunat la poliție și a raportat că și-a ucis cele trei fiice. Ofițerii s-au repezit la domiciliul femeii în această dimineață, unde  au găsit cadavrele neînsuflețite ale două fete, una de 8 luni și cealaltă de 3 ani.

Citește și Un cuplu de români din Italia și-au abandonat pe stradă copilul de 4 luni: ” Probleme economice ”

O a fiică în vârstă de 9 ani, a fost dusă de urgență la spital, unde din păcate a decedat. Potrivit unei examinări inițiale, cele trei fete ar fi fost sufocate. În momentul în care femeia a alertat poliția a declarat intenția de a se sinucide.  Nu se cunosc încă motivele pentru care mama a a decis să facă tripla deoarece femeia nu a fost încă interogată. Femeia este separată de soțul ei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.