Oroare la început de an școlar: opt copii au fost înjunghiați mortal la școală

Opt copii au fost uciși de un bărbat înarmat cuțit la școală primară din centrul Chinei, au raportat autoritățile locale  declarând că bărbatul – în vârstă de patruzeci de ani – a fost arestat.

Alți doi elevi au fost spitalizați.

Copiii sărbătoreau prima zi de școală, când un bărbat  a intrat în școala primară din Baiyangping, provincia Hubei, lovindu-i cu un cuțit.

La numai 18 ani , Vasile Cioroabă a fost găsit fără viață pe marginea unui drum din Italia

Nu este prima dată când școlarii sunt atacați în China. Anul acesta, alți doi copii au fost uciși într-o școală din Hunan, iar în ianuarie, un bărbat din Beijing a fost arestat pentru că a rănit 20 de copii cu un cuțit.

Atacatorul a susținut că este un fost elev al școlii care pe tot timpul cât a fost elev, a fost batjocorit și fost agresat.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.